EXPOSITIES NU EN VERWACHT

Open Call 2021 – Winners Exhibition - Delphian Gallery London

Delphian Gallery’s Open Call is an annual free-to-enter online competition with the intention of discovering the most captivating and challenging work by emerging and early-career artists. Delphian Gallery choose 42 incredibly exciting artists for the 2021 winners exhibition.

Exhibition Runs: 3rd August – 14th August

The exhibition will be held in partnership with Unit 1 Gallery | Workshop at their space in West London.

The Delphian Open Call 2021

Open Call 2021 – Winners Exhibition

Delphian Gallery’s Open Call is an annual free-to-enter online competition with the intention of discovering the most captivating and challenging work by emerging and early-career artists. Delphian Gallery choose 42 incredibly exciting artists for the 2021 winners exhibition.

Exhibition Runs: 3rd August – 14th August

The exhibition will be held in partnership with Uniy 1 Gallery | Workshop at their space in West London.

BLUE SHOP COTTAGE

CLICK ON invisible LINK: https://www.blueshopcottage.com/shop

Voormalige boekhandel BROESE - RAAKVLAKKEN - MOVING GALLERY

In de etalage van de voormalige boekhandel Broese op de Stadhuisbrug / Oudegracht toont Moving Gallery Utrecht nu 4 werken van de succesvolle expositie RAAKVLAKKEN (28 november – 20 december)

 

Van links naar rechts:

Maeve van Klaveren: Splendid Isolation (2020) pastel potlood, soft pastel en aquarel op papier (30 x 30 cm, met lijst 37,5 x 37,5) prijs, inclusief lijst met

museumglas : € 590 

Rik Berkhout: Geometric Painting #5 (2020) acryl op linnen, 160 x 130 cm,  € 2900

Maeve van Klaveren: Girl in Curtain Room (2018) pastel potlood, soft pastel en aquarel op papier (87 x 124 cm) € 1700

Rik Berkhout: Geometric Painting #1 (2018) acryl op linnen, 30 x 40 cm,  € 580 incl. lijst

Voor meer informatie: klik hier >klik hier  https://www.movinggallery.nl/exposities/ 

RAAKVLAKKEN

MovingGallery presenteert RAAKVLAKKEN met Rik Berkhout en Maeve van Klaveren. De tekeningen van Maeve en de schilderijen van Rik zijn opgebouwd uit kleurvakken. De verrassing was dat de paletten van beide kunstenaars raakvlakken bleken te hebben: in hun kleurtonen worden ze familie van elkaar.

 

28 November - ******** December

Mgr. van de Weteringstraat 69

3581 ED UTRECHT

 

Graphicaldesign: Studio Kisman

ARTIST IN THE WORLD

GALERIE LARIK UTRECHT

 

 ~ ARTISTINTHEWORLD ~ door André Smits 

Het Uitgangspunt van dit project - een oneindige reis door de kunstwereld en het fotograferen van kunstenaars en kunstprofessionals rugwaarts in hun

werkruimte.

 

Deze foto’s samen met kunstwerken van alle 56 gefotografeerde kunstenaars worden verwerkt in een grote wandschildering. Daarnaast maakt Monika Dahlberg een gigantische sculptuur van karton en voegt kunstwerken toe aan de muur.

 

(Alle kunstwerken zijn te koop! Van €100,- tot max €1000,- )

 

DATUM: 23-24-25 oktober 

TIJD: 10:00 tot 20:00

ADRES: Nachtegaalstraat 82, Utrecht

 

PIET HEIN EEK

GENEREUS ~ Marc Mulders / Groepstentoonstelling

 

Opening tentoonstelling

Zondag 23 augustus / 15:00

 

Halvemaanstraat 30 

5651 BP Eindhoven

 

Genereus

Veel deuren moesten ineens sluiten, zelfs als een evenement nog in volle gang was. Vrijwel iedereen verdween achter zijn of haar deur. Het leven kwam tot stilstand. Langzaam maar zeker verdwijnt de angst en komt de vrijheid. Met Marc Mulders had ik gelukkig al vrij snel contact, we vonden dat we de vrijheid moesten vieren en hierbij vooral ook laten zien en doen waar we in geloven!

We hebben ieder onze eigen wereld maar delen ook veel. En we bedachten wat normaal niet heel verstandig is: zo snel mogelijk een tentoonstelling organiseren. Dus midden in de zomer; een zomerfeest om te vieren en om te laten zien wat er de afgelopen maanden achter de deuren is gebeurd.

Marc wilde zoals altijd delen; de plek, de aandacht, en mogelijkheden om met andere kunstenaars en de schoonheid voor- en met iedereen. Iedereen is daarom ook welkom! De (kunst)beurzen blijven voorlopig gesloten maar wij zijn open.

Zes kunstenaars

Marc heeft zes kunstenaars uitgenodigd om samen met hem te exposeren. Drie van deze kunstenaars volgt hij al enige tijd en drie andere zijn net afgestudeerd. Marc heeft deze kunstenaars begeleid op Kunstpodium T in Tilburg en werkt nu met ze samen in een mentorproject. Deze tentoonstelling wordt hun eerste podium na de academie.

De tentoonstelling opent op zondag 23 augustus a.s. om 15:00. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn. Vanzelfsprekend houden wij rekening met de geldende maatregelen en misschien nog wel belangrijker: hoe u daarmee om wil gaan. Na de opening is de tentoonstelling tot en met zondag 4 oktober alle dagen te bezichtigen.

 

Deelnemende kunstenaars:

 

Marc Mulders

Pleun Moons

Jet Pronk

Christina de Korte

 

En:

 

Erik-Jan van der Schuur

Jenetta de Konink

Maeve van Klaveren

 

meer info: klik hier https://pietheineek.nl/product/maeve-van-klaveren

WERKSPOORKADE

WERKSPOORKADE

Vanaf deze vrijdag & zaterdag &  31 juli en 1 aug zijn tijdens en na afloop van de pop-up diners kunstwerken van mij in de Werkspoorkathedraal te zien! 

Tickets pop-up diner:  www.werkspoorkade.nl/popup  www.werkspoorkade.nl/popup

Tractieweg 43, Utrecht

Open weekend Art Utrecht / Galleries & Art Spaces

Open weekend Art Utrecht / Galleries & Art Spaces

In het weekend van 12 -14, 20 - 21 en 27 - 28 juni presenteren galeries, kunstruimten en kunstenaars zich in voormalig boekhandel Broese aan de Oudegracht. Een aantal van mijn werken zijn daar te zien bij MOVING GALLERY UTRECHT

 

12.00 - 18.00 uur 

Adres: Oudegracht 112-b

 

Ook zijn veel galeries, kunstruimten en musea geopend. 

https://artutrecht.com/agenda/open-weekend-art-utrecht-galleries-art-spaces/ 

HOT PAPER

GOT IT FOR CHEAP: We are overwhelmed with all the messages we have received from artists and collectors that wants us to open up the GIFC vault and do an online version of the show, we agree! Art events all over the world are canceled or postponed, and GIFC is putting all upcoming events on hold until it’s safe to gather huge groups of people again. In a time where we can’t do physical events we have come up with an online project, HOT PAPER. 

 

HOT PAPER art project is launching later TODAY - Sunday April 5 

6pm (Norway) /12pm (East coast)/ 9am (west coast) 

www.gifc.art ---------- https://www.instagram.com/gifcworldwide/

 

SHOWHOUSE JAY JAY

“Showhouse JayJay is een initiatief van kunstenaars Heidi Ukkonen en Ralf Kokke. Vanaf 7 april 2020 18:00 uur gaat er via instagram een online verkoop expositie van start. Men kan een kunstwerk kopen voor €300. Er zijn 100 deelnemende kunstenaars van over de hele wereld.

https://www.instagram.com/showhousejayjay/

postcards

In samenspraak met de winkel Lino en MOOS 'tweedehands en duurzaam nieuw voor kinderen' heb ik een serie kaarten ontwikkeld. Het zijn kaarten met aquarel afbeeldingen van dieren en ballonnen geprint op recycled papier.

Onder andere te koop bij: 

 

Lino en MOOS

Jan van Galenstraat 107

1056 BK Amsterdam

 

en via info@maevevanklaveren.nl

ZomerExpo2019

Sinds 2011 organiseert ArtWorlds de jaarlijkse ZOMEREXPO. 

Een kunsttentoonstelling in MUSEUM DE FUNDATIE, Zwolle.

Uit 3200 inzendingen ben ik gekozen en samen met 249 anderen maak ik dit jaar deel uit van deze editie met als thema: EUROPA!

 

Info:

‪25 mei – 1 september

Museum de Fundatie

Blijmarkt 20, Zwolle

 

Remembrance Day for Lost Species, November 30th

Remembrance Day for Lost Species, November 30th, is a chance each year to explore the stories of extinct and critically endangered species, cultures, lifeways, and ecological communities.

 

Muiderberg/ het Gooi, Holland, 30/11: Afternoon and evening ceremony, talks, films, music, art

WEEKEND VAN HET PORTRET 2018

Thema: Zelfportret

In 2018 organiseert de Stichting De Nederlandse Portretprijs voor de derde keer het Weekend van het Portret. Dit jaar is het thema ‘Zelfportret’. Uit alle ingezonden werken zijn 112 zelfportretten geselecteerd waaronder èèn werk van moi ;) die tentoongesteld worden tijdens het Weekend van het Portret. Kom ook naar het Weekend van het Portret, van 31 augustus tot en met 2 september in Loods6 te Amsterdam. 

https://www.portretprijs.nl/gallery/2/

FINISSAGE 'Are you presence?'

Finissage op zondag 27 mei van 15.00-19.00 uur

 

Galerie Sophie, Paviljoensgracht 70, Den Haag

ARE YOU PRESENCE?

Tijdens HOOGTIJ#52 kun je op vrijdagavond 9 maart van 19.00-23.00 uur mijn solo expositie bezichtigen bij galerie Sophie en meer dan 20 andere locaties in de binnenstad van Den Haag !

 

Galerie Sophie, Paviljoensgracht 70, Den Haag

 

 

http://www.hoogtij.net

 

 

 

GIFC

De “Got it for Cheap” shows zijn er om jonge kunstenaars internationaal te presenteren, jonge verzamelaars en fans krijgen op deze manier de kans om werk te kopen van beginnende en gevestigde kunstenaars. In deze shows is werk van my en andere getalenteerde kunstenaars te zien.

 

https://www.instagram.com/gifcworldwide/

 

De eerste show van de serie is 26-28 mei – Art Athina Fair in Athene, Griekenland. Daarop volgend een show 2 -3 september in Copenhagen – Chart Art Fair op de binnenplaats van Charlottenborg Kunsthal. Opgevolgd met een show in de net geopende 0-0 LA galerie in Los Angeles en een show in december in samenwerking met Rod Bianco Gallery. Data hiervoor volgt!